FABRICACIÓ I MUNTATGE DE CANONADES I SUPORTS

TEMetalbame té una contrastada experiència en la prefabricació, preparació de superfície, emprimació, transport a obra i muntatge de canonades i els seus suports. Disposem d'instal·lacions i personal especialitzat homologat segons les normatives europees (DIN) i nord-americanes (ASME). La prefabricació es realitza en els nostres tallers a partir de les isomètriques de canonades i dels seus suports. L'oficina tècnica marca en plànols els trams de prefabricació i les soldadures de muntatge i si és necessari prepara plànols auxiliars. La prefabricació de diferents qualitats de canonades es realitza de forma separada per evitar la contaminació i/o barreges dels materials. Tots els treballs es realitzen seguint les directrius del nostre procediment de control i qualitat de la producció.

Les línies de canonades són muntades i acabades a l'obra incloent tots els elements indicats en els plànols que formen part integrant de la línia. En última instància, es realitzen les proves hidràuliques segons els circuits dibuixats amb la base dels P&I. Els treballs finalitzen amb el lliurament de la documentació corresponent a procediments de muntatge i soldadura utilitzats, assajos no destructius, marcat C.E. i actes de les proves hidràuliques.

Aquest lloc web pot utilitzar algunes "cookies" per millorar la vostra navegació. Si us plau, abans de continuar amb la seva navegació pel nostre lloc web, li recomanem que llegeixi la POLÍTICA DE COOKIES.