MANTENIMENT

Els nostres serveis abasten des del manteniment predictiu fins al preventiu, correctiu o el realitzat en aturada de planta. Un manteniment adequat, tendeix a perllongar la vida útil d'equips, maquinària, instal·lacions i serveis, a perllongar el seu funcionament a rendiment adequat i a reduir el nombre de fallades. L'objectiu final és evitar, reduir i si escau reparar les avaries disminuint al mateix temps la seva gravetat, evitar accidents i incidents augmentant per tant la seguretat de les persones, conservar els béns productius en condicions d'operació segures i preestablertes reduint costos i aconseguint o perllongant la vida útil dels esmentats béns.

Aportem experiència, capacitat i qualitat de resposta per aconseguir els objectius tècnics, de termini i econòmics exigits pels nostres clients mantenint els nostres compromisos amb la qualitat, la seguretat i el respecte al medi ambient.

Aquest lloc web pot utilitzar algunes "cookies" per millorar la vostra navegació. Si us plau, abans de continuar amb la seva navegació pel nostre lloc web, li recomanem que llegeixi la POLÍTICA DE COOKIES.