EMPRESA

Tuberías y Estructuras Metalbame, s.l. és una empresa els serveis de la qual es dirigeixen als sectors industrial i energètic estant especialitzada en la fabricació i muntatge d'estructures metàl·liques, canonades i suports, caldereria així com en treballs de manteniment.

Es funda en 2.012 fruit de l'evolució i creixement del projecte Metalbame, s.l. iniciat en 2.008. El compromís absolut amb la qualitat, la prevenció de riscos laborals i el respecte al medi ambient així com els preus competitius i el compliment de terminis segueixen sent la base per satisfer i fidelitzar als seus clients.

El seu equip directiu i tècnic posseeix una dilatada experiència en el camp del muntatge mecànic. Per al desenvolupament de les diferents activitats disposa de maquinària i instal·lacions adequades i compta amb un equip de professionals qualificat per satisfer les exigències dels seus clients.

home4

Aquest lloc web pot utilitzar algunes "cookies" per millorar la vostra navegació. Si us plau, abans de continuar amb la seva navegació pel nostre lloc web, li recomanem que llegeixi la POLÍTICA DE COOKIES.